Tuesday, January 27, 2009

a new saga "problem" begin ...

26 jan 09, genap 15 hari aku pakai saga blm...

aku baru pulang dari bachok, ada gathering dengan member-member. bila sampai rumah, macam biasa, aku matikan enjin. bila kunci kereta dicabut, "tu tu tu ..." penggera berbunyi. lock kereta plak, naik turun - naik turun. "ape hal lak ni?"

huh, tak sampai sebulan pakai saga blm, dah start nak meragam. tapi, apa pun, everything is still in warranty. esok, pi servis & diagnose "whats the name of tiger" the problem is :) (genamo ghima masalohnya).

3 comments:

syahidatul said...

ouh.. saya pun pakai saga BLM. sejak April 2008. memang banyak la meragamnye especially tingkap.

xshiro said...

tu maknanya boot belakang tak tutup rapat ^^ . alarm bunyi

Anonymous said...

Salam...camne bro setelkan problem tu? apa masalah yg jadi punca alarm berbunyi dan lock turun naik?